Skip to content
Vitastart.mk
  • За нас
    • Мисија и Визија
    • Политика на компанијата
    • Услови за користење
  • Производи
    • Производство на млечни производи
    • Производство на месни производи
    • Производство на вино
    • Природни бои
  • Новости
  • Контакти
  • en
  • mk
  • За нас
    • Мисија и Визија
    • Политика на компанијата
    • Услови за користење
  • Производи
    • Производство на млечни продукти
    • Производство на месни и готови храни
    • Биозащита за храни и напитки
    • Производство на вино и ферментирали напитки
    • Производство на млечни и месни алтернативи
    • Тестове и оборудване
    • Натурални оцветители за храни и напитки
  • Новости
  • Контакти
  • македонски
  • English
Vitastart.mk
  • За нас
    • Мисија и Визија
    • Политика на компанијата
    • Услови за користење
  • Производи
    • Производство на млечни продукти
    • Производство на месни и готови храни
    • Биозащита за храни и напитки
    • Производство на вино и ферментирали напитки
    • Производство на млечни и месни алтернативи
    • Тестове и оборудване
    • Натурални оцветители за храни и напитки
  • Новости
  • Контакти
  • македонски
  • English
  • Производство на млечни производи
  • Производство на месни производи
  • Производство на вино
  • Природни бои
Menu
  • Производство на млечни производи
  • Производство на месни производи
  • Производство на вино
  • Природни бои

Ферментирана храна и пробиотски бактерии – рака до рака за човечкото здравје

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
август 10, 2021

Важната улога на добрите бактерии во нашиот микробиом

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 19, 2021

Зголемете го вашиот асортиман на млечни производи со добро-документираните пробиотици на Chr. Hansen

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
ноември 17, 2020

Отпорност на антибиотици: Што да направиме

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
август 17, 2020

Chr. Hansen постигна научен успех во биозаштитата на млечните производи

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
мај 20, 2020

Намалете го отпадот од храна преку одржување на долгорочни партнерства

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 25, 2020

Ајде да ги здружиме силите во името на одржливоста

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 7, 2020

Научете повеќе за моќта на добрите бактерии

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 17, 2020

Ферментација – тајната позади твојата омилена храна

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
ноември 20, 2019

Sweety® Y-1, најновата иновација од Chr. Hansen, избрана за најдобра млечна состојка во светот

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
октомври 28, 2019

Сега кога опасната сезона на грипови тропа на нашата врата, едно ново истражување ни открива тајно оружје за намалување на трошоците од заболувања како грип

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
октомври 9, 2019

Здравата исхрана бара природни решенија

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
октомври 2, 2019

Нови трендови во исхраната

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
септември 18, 2019

Биозаштита за вашето вино и вашиот бренд

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
август 27, 2019

Нови можности за вино со или без сулфити

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
август 6, 2019

Ерата на добрите бактерии

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јули 9, 2019

Намалување на отпадот од храна со користење на природни ресурси

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јуни 21, 2019

Производи без палмино масло

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јуни 13, 2019

Нови стартер култури со кои се добиваат свежи и кремави бели сирења

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
мај 29, 2019

Нова генерација на жолта и портокалова боја за пијалоци од Chr. Hansen

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
мај 16, 2019

Одредете го точно нивото на лактоза во само неколку минути

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
мај 3, 2019

3 во 1 решение за сирење – Delight ™

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
април 18, 2019

Нов иновативен коагулант кој овозможува раст на рандманот за 1%

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
април 4, 2019

Нови стартер култури наменети за Медитеранско бело сирење

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 29, 2019

Нови движења во производството на пијалоци. Ферментација. Ново разбирање

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 22, 2019

Подобра биозаштита за повеќе млечни производи во повеќе области

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 15, 2019

Претставување на Hansen-овиот сладок компир™ – тајната зад најдобрата алтернатива на карминот на пазарот

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
март 6, 2019

Зголемена побарувачката за помалку шеќер во млечните производи

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 27, 2019

Нови безмлечни стартер култури за алтернативи на млечните производи од Chr. Hansen

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 25, 2019

“Феликс и Фидо” се тука за награда: бои добиени од природата за храна за вашите миленици

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 20, 2019

Chr.Hansen ranked as the most sustainable company in the world

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 8, 2019

Црвена како ниедна друга

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 7, 2019

Збогум, добар Грчки јогурт!

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
февруари 5, 2019

Ново решение кое ја отвора можноста за без-лактозен јогурт и јогурт со намалено ниво на шеќер

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 28, 2019

Прехрамбени трендови: расте потрошувачката на месо, опаѓа на говедското

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 25, 2019

Од Палео до Пробиотици: Кои се најновите трендови на пазарот за природна храна и пијалоци?

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 24, 2019

Протеинот е новото “црно”

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 24, 2019

Стекни конкурентска предност со Биозаштита!

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 18, 2018

Bactoflavor® Flora Italia – со мирис од Италија

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 18, 2018

Природни бои за кондиторски производи

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 17, 2018

Природни бои за сладолед

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 17, 2018

Природни бои за пијалоци

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 17, 2018

Винска биозаштита

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 14, 2018

Малолактични вински бактерии

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 14, 2018

Вински квасци

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 14, 2018

Скир (Skyr) засекогаш!

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 13, 2018

Стартер култури за месо Bactoferm®

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 13, 2018

CHY-MAX® M – подобро сирење за пониска цена

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 13, 2018

Што сакаат Милениалс (Millenials)?

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 13, 2018

Розови и виолетови нијанси за сладолед

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 6, 2018

Суво солење (Pre-salting) на месо

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 6, 2018

Стартер култури за традиционална ферментација

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 12, 2018

Месни стартер култури за брза ферментација

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 12, 2018

Стартер култури за јогурт

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 11, 2018

Биозаштитни стартер култури за месо

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 11, 2018

Стартер култури за производство на Ајран

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 26, 2017

Стартер култури за путер и павлака

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јануари 2, 2017

Пробиотски култури

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
декември 2, 2016

Стартер култури за биозаштита

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
ноември 2, 2016

Стартер култури за кашкавал

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
октомври 2, 2016

Сирила (Коагуланти) за сирење и кашкавал

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
септември 2, 2016

Стартер култури за бело саламурено сирење

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
август 2, 2016

Стартер култури за различни видови на сирење/кашкавал

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јули 2, 2016

Тестови за Антибиотици

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
јуни 2, 2016

Контакти

  • 389 2 256 22 95
  • ул. Борис Трајковски бр.214а
  • office@vitastart.mk
  • Понеделник-Петок: 08:00-16:00
Facebook Linkedin

Категории

  • Производство на млечни производи
  • Производство на месни производи
  • Производство на вино
  • Природни бои за храна и сокови

Контактирајте не

  • Политика на компанијата
  • Услови за користење
  • Политика за колачиња

Copyright © 2022 | Изработка на веб-страница од Codopolis.

We are using cookies to give you the best experience on our website.

You can find out more about which cookies we are using or switch them off in settings.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.

3rd Party Cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

Cookie Policy

More information about our Cookie Policy