Што сакаат Милениалс (Millenials)?
Напис

Што сакаат Милениалс (Millenials)?

  Демографската популациска група наречена Милениалс (родени помеѓу 1980 и 2000) е идниот глобален двигател на потрошувачките трендови. „Милениалс покажуваат особена склоност кон смел, самоуверен и индивидуален избор, без разлика дали купуваат кола или облека” – велат од Packaged Facts. Но, како производителот на храна, супермаркетите и рестораните да се вклопат во нивниот избор? Во...

Стартер култури за месо Bactoferm®
Напис

Стартер култури за месо Bactoferm®

  Потребата потрошувачите да го пробаат токму вашиот производ е резултат на безбројни импресии и лични приоритети. За да потрошувачот купи повторно од истиот производ, значи дека имал позитивно искуство, т.е.  барањата кои ги има при секое купување на тој производ се заджани. Нашите Bactoferm®  култури за месо нудат: Постојан квалитет За да се осигури...