Природни бои за пијалоци

 

Chr. Hansen води кон конверзија на бојата за храна на пазарот од синтетички во вистински природни решенија. Компанијата им нуди на производителите на пијалоци ширум светот комплетна палета на врвни квалитетни природни бои, кои потекнуваат од природни извори како овошје, зеленчук, корени и семиња.

Chr. Hansen исто така нуди и најнова генерација на бои – FruitMax® храна што “бои” храна (екстракти). Производите доаѓаат со професионално партнерство, обезбедувајќи им на клиентите најдобрите технички решенија, консултации и инспирација.

 Зошто додаваме бои за пијалоци? 

– Да се ​​обезбеди привлечен изглед на производот 

– Нагласување на вкусот 

– Обојување на производи кои природно не се боени 

– Да се замени бојата изгубена за време на обработката 

– Да се ​​обезбеди униформност на серијата 

Chr. Hansen нуди палета на производи, специјално дизајнирани за безалкохолни пијалоци, пијалоци во прав и алкохолни пијалоци. 

Боите се карактеризираат со: 

– Отпорност на светлина, кислород, pH, термичка обработка, комплексноста на матрицата 

– Ефективна cost-in-use 

– Јасно позиционирање во однос на законите за исхрана 

 

За повеќе информации за производите од оваа категорија, ве молиме контактирајте не на office@vitastart.mk или на тел.: +389 2 256 22 95   

 

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *